6977809810 Σκάλα Πάτμου, Πάτμος 85500 prokopisgrillis16@gmail.com
hero image

 

 
ΠΛΑΚΑΚΙΑ
Προκόπης Γρύλλης | Τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρων,
μωσαϊκών και πατινιώτικων κεραμιδιών ΠάτμοςΗ όμορφη όψη ενός δαπέδου ή ενός τοίχου επενδυμένου με πλακάκια δεν είναι μόνο θέμα γούστου, αλλά και ποιότητας κατασκευής. Οι μυριάδες επιλογές σε σχέδια, η ανθεκτικότητά τους καθώς και η υψηλή αισθητική, είναι κάποια από τα πλεονεκτήματα τους. Η επιλογή των κατάλληλων πλακιδίων εξασφαλίζει όχι μόνο ομορφιά, αλλά λειτουργικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής, ανάλογα με τη χρήση του χώρου.

Η επιχείρηση του Προκόπη Γρύλλη στη Σκάλα Πάτμου, χάρη στην μακροχρόνια εμπειρία και γνώση στις τοποθετήσεις πλακιδίων μπορεί να εγγυηθεί ένα άριστο, αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα στον χώρο σας αναλαμβάνοντας τη τοποθέτηση σε δάπεδα, τοίχους, κουζίνες, μπάνια, μπαλκόνια, πισίνες κ.α.

 
 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 
 
ΜΑΡΜΑΡΑ - ΜΩΣΑΪΚΑ
Προκόπης Γρύλλης | Τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρων,
μωσαϊκών και πατινιώτικων κεραμιδιών ΠάτμοςΤου μαρμάρου η υπεροχή στην αντοχή, στη συντήρηση, ακόμη και στο κόστος του σε σχέση με άλλα ανταγωνιστικά υλικά είναι αναμφισβήτητη. Επιπλέον, η ομορφιά του, οι φυσικοί χρωματισμοί και η ικανότητά του να «δένει» αισθητικά με άλλα υλικά και διακοσμητικά στοιχεία, είναι προσόντα που αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο. Η ιδιαιτερότητα πολλών μαρμάρων όσον αφορά τις φυσικομηχανικές ιδιότητες τους, τα νερά και τα χρώματα, θεωρούνται σημαντικά για έργα μικρής ή μεγάλης κλίμακας, κάτι που το γνωρίζουμε άριστα.

Η επιχείρηση του Προκόπη Γρύλλη στη Σκάλα Πάτμου, μετά από πολλά χρόνια στο χώρο των μαρμάρων μπορεί ν’ αναλάβει τη συντήρηση ή τη τοποθέτηση μ’ επεξεργασία γυαλίσματος και κρυσταλλοποίησης των μαρμάρων και των μωσαϊκών του δαπέδου, της γούρνας, του πάγκου ή του μπαρ σας κ.α., με άριστο αποτέλεσμα, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 
ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ ΠΑΤΙΝΙΩΤΙΚΑ
Προκόπης Γρύλλης | Τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρων,
μωσαϊκών και πατινιώτικων κεραμιδιών ΠάτμοςΑναμφίβολα, συνδέονται με την πρώτη «ψημένη γη» που χρησιμοποίησε ο άνθρωπος, όταν άρχισε να οργανώνεται σε κοινωνίες και να φτιάχνει σπίτια, χρησιμοποιώντας ότι είχε στη διάθεσή του από τη φύση.

Η επιχείρηση του Προκόπη Γρύλλη στη Σκάλα Πάτμου, έχει το προνόμιο, την πείρα και την τεχνογνωσία στη τοποθέτηση των παραδοσιακών πατινιώτικων κεραμιδιών, που ήδη βρίσκονται σ’ εξωκλήσια, αρχοντόσπιτα και σπιτάκια του νησιού μας.

 
 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 
 
ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ
Προκόπης Γρύλλης | Τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρων,
μωσαϊκών και πατινιώτικων κεραμιδιών ΠάτμοςΠροσφέρει λύσεις με χρώμα ελληνικό, νησιώτικο και σαφώς οικονομικό, προσδίδοντας στο χώρο σας σύγχρονο στιλ, επιλέγοντας ανάμεσα από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τεχνοτροπιών. Το ατού της πατητής τσιμεντοκονίας είναι η πολυμορφία της, που μας αφήνει ελεύθερους να δημιουργήσουμε όποιο σχήμα θέλουμε, σε όποιο χρώμα θέλουμε.

Η επιχείρηση του Προκόπη Γρύλλη στη Σκάλα Πάτμου, μπορεί να δώσει λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα που προκύπτουν του χώρου σας μιας και διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και φυσικά την εμπειρία και τεχνογνωσία για να πετύχει το τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση.

 
 

 

 


Επικοινωνήστε μαζί μας

και χωρίς καμία δέσμευση, θα επισκεφτούμε άμεσα το χώρο σας, έτσι ώστε να δούμε και να σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση
είτε για την οικία, είτε για το εξοχικό είτε για την επιχείρησή σας σε όλη τη Πάτμο.