6977809810 Σκάλα Πάτμου, Πάτμος 85500 prokopisgrillis16@gmail.com
hero image

 

 
ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΓΡΥΛΛΗΣ
Τοποθέτηση πλακιδίων, μαρμάρων,
μωσαϊκών και πατινιώτικων κεραμιδιών | ΠάτμοςΗ επιχείρηση του Προκόπη Γρύλλη στη Σκάλα Πάτμου, δραστηριοποιείται στη τοποθέτηση πατινιώτικων κεραμιδιών, παντός είδους πλακιδίων όπως και με τοποθέτηση, γυάλισμα και κρυσταλλοποίηση μαρμάρων και μωσαϊκών, προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε οικίες κι επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Πάτμο.

Η επιχείρησή μας, φέρει σε πέρας οποιαδήποτε εργασία σχετίζεται με πλακάκια, μάρμαρα, μωσαϊκά, κεραμίδια ή πατητή τσιμεντοκονία και ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό για τη συνέπεια, την άμεση εξυπηρέτηση, το άψογο αποτέλεσμα και τις ανταγωνιστικές τιμές της.

 
 
 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 
 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

η επιχείρηση του Προκόπη Γρύλλη στη Σκάλα Πάτμου, έχει αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό μικρών και μεγάλων έργων σε όλη την Πάτμο, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά και δίνοντας μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, με απώτερο σκοπό και στόχο τη παράδοση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος στον συμφωνημένο χρόνο.

Είμαστε σε θέση ν’ ανταποκριθούμε σε κάθε σας επιθυμία άμεσα, με ποικίλες και ολοκληρωμένες προτάσεις, που θα κάνουν τον χώρο σας κομψό και λειτουργικό, έχοντας πρωτοποριακές τεχνικές, μεράκι και παράλληλα τιμές ανταγωνιστικές χωρίς μείωση της ποιότητας.

 
 

 

 


Επικοινωνήστε μαζί μας

και χωρίς καμία δέσμευση, θα επισκεφτούμε άμεσα το χώρο σας, έτσι ώστε να δούμε και να σας προτείνουμε τη καλύτερη λύση
είτε για την οικία, είτε για το εξοχικό είτε για την επιχείρησή σας σε όλη τη Πάτμο.